groenhof support

Was & Strijkservice

 • Wassalon ‘Gare du Robe’

  Gare du robe is een wassalon die een beschermde werk- en leeromgeving biedt voor jong en oud. Doordat we met een kleine groep mensen werken is er veel persoonlijk contact met zowel de klant als de werknemer.

  Klanten hebben een vast aanspreekpunt binnen de organisatie, wat zorgt voor snelle en prettige contactmomenten. Door deze manier van communicatie is er meer flexibiliteit binnen het bedrijf waardoor we snel kunnen reageren op veranderingen.

  Logo Wassalon

Voor vragen kunt u contact opnemen via 06 36 31 01 25.

 • Was & Strijkservice

  Wij wassen en drogen uw was met grootste zorg. U krijgt het netjes opgevouwen weer van ons geretourneerd. Ook is het mogelijk de was in geseald plastic terug te krijgen (hygiƫne).

  Heeft u uw wasgoed liever gestreken? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen dat uw was netjes gestreken en op hangers bij u wordt teruggeleverd. Ook beschikken wij over een groot mangel, waarmee we tafellakens en lopers vlak kunnen strijken.

  Groenhof Support Strijken

 • Schoonmaak & overige services

  Voor schoonmaakwerkzaamheden kunt u ook bij Groenhof Support terecht. Van stofzuigen en dweilen, tot bedden afhalen en opnieuw opmaken.

  Wij beschikken over een bus waarmee wij was ophalen en terugbrengen. Tevens doen we kleine kledingreparaties en kunnen we (naam)labels of tags in kledingstukken aanbrengen.